Könyvelés, adótanácsadás

Üdvözöllek a tributum.blog.hu-n!

2015/08/02. - írta: cervus

A blog ezennel útnak indul.

A cél hazai és nemzetközi utazás egyaránt: sokak számára ismeretlen, ingoványos terepen. Lényegében kis lépésekben haladva, adózási kérdések felvetése, megválaszolása, tapasztalataim megosztása révén. S mivel ezek a kérdések szoros kapcsolatban állnak a könyveléssel, ezeket sem szeretném mellőzni.

Tudom, sokak számára nem kalandos utazás ez, nem is tartok számot kivételes érdeklődésre. Ám, aki mégis idetéved, remélem hasznos tartalmat talál majd. Mert valójában vállalkozni úgy érdemes, ha ismerjük a lehetőségeinket és a korlátainkat.

Kiforrott tervem még nincs, ezért nincsenek előre megtervezett témakörök, egyelőre hagyom magam sodorni az eseményekkel, ami egyúttal azt is jelenti, hogy választ adnék bárki kérdéseire, aki itt, vagy akár az acextributum@gmail.com címre írva teszi fel a kérdését.

e830ee265cf20ffffc7240e2a8f58c00.jpg

Címkék: bevezető
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tributum.blog.hu/api/trackback/id/tr507674722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása